AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına yüzük takmak

Kahve falında arkadaşına yüzük takmak

Kahve falında arkadaşına yüzük takmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli şekillerde davranmanız için size baskı uygulayabilirler.

Kahve falında arkadaşına yüzük takmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı yüzük bulup takmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yüzük takmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın yüzük takmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasını yüzüğünü takmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir