AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yüzük alıp takmak

Kahve falında birinden yüzük alıp takmak

Kahve falında birinden yüzük alıp takmak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sorunlarını unutacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden yüzük alıp takmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Kahve falında birinden yüzük alıp takmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük alıp takmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında küpe alıp takmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük alıp takmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında saat alıp takmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında bilezik alıp takmak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir