AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki yüzük takmak

Kahve falında iki yüzük takmak

Kahve falında iki yüzük takmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalettir.

Kahve falında iki yüzük takmak gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında bir kıza yüzük takmak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin yüzüğünü takmak büyük bir başarının elde edileceğine, huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli yüzük takmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında taşlı yüzük takmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına yüzük takmak elini haramdan uzak tutacağına, hasret içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında ince yüzük takmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yüzük takmak çok rahat bir döneme gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir