AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilidi açık görmek

Kahve falında kilidi açık görmek

Kahve falında kilidi açık görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilidi açık gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilidi açık görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Kahve falında açık asma kilit görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında açık kilit görmek başarılı işlere imza atılacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıya kilit takmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hayırlı işe rivayet eder.

Kahve falında kilitli iğne görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslı kilit görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulur.

Kahve falında kapı ve kilit görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir