AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kilit görmek

Kahve falında açık kilit görmek

Kahve falında açık kilit görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hem dua alacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında açık kilit gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Kahve falında açık kilit görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek işlerinin azalacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında açık asma kilit görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında kilidi açık görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kırık kilit görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir