AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitli iğne görmek

Kahve falında kilitli iğne görmek

Kahve falında kilitli iğne görmek övgü dolu sözler duyacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kilitli iğne gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında kilitli iğne görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, maddi zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında asma kilit almak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma kilit takmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilidi açık görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk kilit görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kilitli görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir