AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk kilit görmek

Kahve falında bozuk kilit görmek

Kahve falında bozuk kilit görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, dik durmaya çalışacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk kilit gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk kilit görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiliti açmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kiliti değiştirmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilidinin bozulduğunu görmek kadim dostlar edineceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete kilitlenmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir