AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede kutsanmak

Kahve falında kilisede kutsanmak

Kahve falında kilisede kutsanmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, başarının garantileneceğine yorulur.

Kahve falında kilisede kutsanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kilisede kutsanmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında okulda kutlama yapmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında kudüs şehrini görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine delalet eder.

Kahve falında doğum gününün kutlandığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kudüsue gitmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kudurmuş insan görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kudüs görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir