AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede bulunmak

Kahve falında kilisede bulunmak

Kahve falında kilisede bulunmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, akıllı adımlar atacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında kilisede bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında kilisede bulunmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilise papaz görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede yıkanmak başarılı bir kişi olunacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına inanılır.

Kahve falında kilisede nikah görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise mumu görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kilisede papaz görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Kahve falında kilisede görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kilise ve cami görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir