AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiliseden çıkmak

Kahve falında kiliseden çıkmak

Kahve falında kiliseden çıkmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiliseden çıkmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında kiliseden çıkmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kilisede ibadet etmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kilise anahtarı görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işarettir.

Kahve falında kilisede papaz görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Kahve falında kilisenin yandığını görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisenin içinde olmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kiliseyi ziyaret etmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kilisede yıkanmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir