AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede yıkanmak

Kahve falında kilisede yıkanmak

Kahve falında kilisede yıkanmak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kilisede yıkanmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında kilise bahçesi görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilise çanı duymak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede cenaze görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kilisede evlenmek kendini her konuda geliştireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hristiyan kilise görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış kilise görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında kilise papaz görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kiliseden çıkmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir