AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise duvarı görmek

Kahve falında kilise duvarı görmek

Kahve falında kilise duvarı görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında kilise duvarı gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında kilise duvarı görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede namaz kılmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında kilise mumu görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında harabe kilise görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilise ve papaz görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede papaz görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında kilisede evlenmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir