AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini kilise görmek

Kahve falında evini kilise görmek

Kahve falında evini kilise görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, güleceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında evini kilise gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Kahve falında evini kilise görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında kilise anahtarı görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilisede ibadet etmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami ve kilise görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında kilise temizlemek güzel gelişmeler yaşayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kilisede görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilisede abdest almak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilise ve papaz görmek kazancının helal para olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir