AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise çanı duymak

Kahve falında kilise çanı duymak

Kahve falında kilise çanı duymak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında kilise çanı duymak gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kilise çanı duymak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında kilise çan sesi duymak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilise çanı görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine inanılır.

Kahve falında çan sesi duymak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına yorulur.

Kahve falında deve çanı sesi duymak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında çan görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi çanı görmek dertlerin sona ereceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında koyun çanı görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir