AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan çanı görmek

Kahve falında hayvan çanı görmek

Kahve falında hayvan çanı görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan çanı gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Kahve falında hayvan çanı görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında kilise çanı görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında çan fıstığı yemek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve çanı sesi duymak spor yapmaya başlanılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rüzgar çanı görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına inanılır.

Kahve falında çan görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında çankaya köşkünü görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kilise çanı duymak kafasını toparlayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir