AnaSayfa / Genel / Kahve falında çankaya köşkünü görmek

Kahve falında çankaya köşkünü görmek

Kahve falında çankaya köşkünü görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, herhangi zarara uğramayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, barış için adım atacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında çankaya köşkünü gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmana rağmen konuşmada bazı sıkıntılar çekebilirsin.

Kahve falında çankaya köşkünü görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun çanı görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında altın çan görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında küçük çan görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında inek çanı görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çan sesi duymak kendisini çok yıpratacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işarettir.

Kahve falında çan görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kilise çanı duymak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir