AnaSayfa / Genel / Kahve falında çan sesi duymak

Kahve falında çan sesi duymak

Kahve falında çan sesi duymak yeni projelerin ve planların tutacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çan sesi duymak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Kahve falında kilise çan sesi duymak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında deve çanı sesi duymak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çan sesi duymak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında kilise çanı duymak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rüzgar çanı görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Kahve falında keçi çanı görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan çanı görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilise çanı görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, parasız günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir