AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çan görmek

Kahve falında küçük çan görmek

Kahve falında küçük çan görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çan gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında küçük çan görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilise çan sesi duymak kısmetin ve başarının engelleneceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında altın çan görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çan fıstığı yemek onlarla birlikte hareket edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında keçi çanı görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun çanı görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rüzgar çanı görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek çanı görmek anne baba duası alınacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir