AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede rahip görmek

Kahve falında kilisede rahip görmek

Kahve falında kilisede rahip görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, elinin dara düşmeyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede rahip gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında kilise ve rahip görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Kahve falında kilisede rahip görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahip görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında budist rahip görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında rahiple konuşmak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahip rahibe görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahibe ve rahip görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine inanılır.

Kahve falında rahip öldürmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir