AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilidin açıldığını görmek

Kahve falında kilidin açıldığını görmek

Kahve falında kilidin açıldığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kilidin açıldığını gördüyseniz:

  • Bir kişi şüpheli fikirlerinden bahsediyor olabilir veya şüphe uyandırıyor olabilir.

Kahve falında açılmış kilit görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kilidin açıldığını görmek hak yolunu tutacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak gam ve keder çekmeyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında okulda kilitli kalmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilidi görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kilitli iğne görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek bir akrabadan hata görüleceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir