AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılmış kilit görmek

Kahve falında açılmış kilit görmek

Kahve falında açılmış kilit görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hem ün sahibi olacağına, malların artacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açılmış kilit gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Kahve falında açılmış kilit görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek yükünün azalacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet eder.

Kahve falında kilidin açıldığını görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında kırık kilit görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Kahve falında anahtar kilit açmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kiliti değiştirmek maddi konularda zayıf düşeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında asma kilit takmak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kilidi açamamak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ticaret ehli kimse olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir