AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, başarısının yükseleceğine, umutlarını kaybedeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, tamamen içine kapanacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilidi bozuk kapı gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk kilit görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kiliti görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir