AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı kilit görmek

Kahve falında paslı kilit görmek

Kahve falında paslı kilit görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, rahat edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında paslı kilit gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında paslı kilit görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Kahve falında paslanmış saat görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı bir şey görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında paslı makas görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün paslandığını görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı bıçak görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerleri pas pas yapmak ticaret ehli kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslı teneke görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir