AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla kesildiğini görmek

Kahve falında kılıçla kesildiğini görmek

Kahve falında kılıçla kesildiğini görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, maddi konuda zayıflayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla kesildiğini gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında kılıçla kesilmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla kesildiğini görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç kalkan görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret eder.

Kahve falında sarı kılıç görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eğri kılıç görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek sürekli yerinde sayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaşmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir