AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kılıç görmek

Kahve falında gökyüzünde kılıç görmek

Kahve falında gökyüzünde kılıç görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde kılıç gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında gökyüzünde kılıç görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalettir.

Kahve falında kılıç balığı tutmak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla savaşmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında kılıç dövmesi görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında halife kılıcı görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine kılıç saplamak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kazancının bol olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kılıç görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir