AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç kullanmak

Kahve falında kılıç kullanmak

Kahve falında kılıç kullanmak tamamlanmadan kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç kullanmak gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Kahve falında kılıç kullanmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Kahve falında kılıç kuşanmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kılıçla mak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç kolye görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla saldırıya uğramak huzurun kaçacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç asker görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ün sahibi birisi olunacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir