AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve kılıç görmek

Kahve falında at ve kılıç görmek

Kahve falında at ve kılıç görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, başına türlü belalar geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at ve kılıç gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında at ve kılıç görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kılıç almak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç saplandığını görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç bıçak görmek kurtuluşu yakalayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç kaldırmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havada kılıç görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet eder.

Kahve falında kılıcını görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir