AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek gördüyseniz:

  • Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında adet kanını temizlemek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanı temizlemek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında adet kanı içmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işarettir.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çok adet kanı görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir