AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş adet kanı görmek

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayal kırıklığına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, mevki kaybına uğrayacağına, büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş adet kanı gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında adet kanı yalamak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi adet kanı görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek insanların alım gücünün azalacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta adet kanı görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında adet kanı görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine inanılır.

Kahve falında temiz adet kanı görmek büyük başarılara kazanılacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir