AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri darbe görmek

Kahve falında askeri darbe görmek

Kahve falında askeri darbe görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, dertlerine çare bulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, parasına da para ekleyeceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında askeri darbe gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında askeri darbe görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri darbe olduğunu görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında buruna darbe almak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında darbe yapıldığını görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından darbe almak huzuru yakalayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak darbesi yemek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına darbe yemek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret eder.

Kahve falında başına darbe almak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir