AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın kendi kıçını görmek

Kahve falında insanın kendi kıçını görmek

Kahve falında insanın kendi kıçını görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, güzel işlere imza atacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında insanın kendi kıçını gördüyseniz:

  • Bir çok konuda kompleks yapabilirsiniz.

Kahve falında insanın kendi kıçını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında kıçını açmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının kıçını görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hasretliğin biteceğine işarettir.

Kahve falında kendi kıçını temizlemek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıçta kıl görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıçını boklu görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir