AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçını öpmek

Kahve falında kıçını öpmek

Kahve falında kıçını öpmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kıçını öpmek gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında kıçını öpmek kendine döneceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kıçını görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kıçını görmek sürekli bağırıp çağıracağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kıçını görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kıçını göstermek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan kıçı görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir