AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık kibrit görmek

Kahve falında yanık kibrit görmek

Kahve falında yanık kibrit görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işarettir.

Kahve falında yanık kibrit gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yanık kibrit görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye tabir olunur.

Kahve falında kibrit toplamak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kibrit çöpü görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret eder.

Kahve falında kibrit çakmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalettir.

Kahve falında kibrit görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kibritle oynamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan kibriti söndürmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutu kibrit görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir