AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit bulmak

Kahve falında kibrit bulmak

Kahve falında kibrit bulmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, insanlara olan güvenin artacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kibrit bulmak gördüyseniz:

  • İstediğinizi şeyleri başarmak için çok çalışmalısınız.

Kahve falında kibrit bulmak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kibrit çakmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış kibrit görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kibrit kutusu almak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında kibrit çöpü görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu kibrit görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kibritle sigara yakmak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden kibrit almak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir