AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış kibrit görmek

Kahve falında yanmış kibrit görmek

Kahve falında yanmış kibrit görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kimseyle konuşmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, sabit geliri olacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış kibrit gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yanmış kibrit görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kibrit kutusu görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kibrit yaktığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinden kibrit almak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, hoş olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kibrit görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kibrit kutusu almak hayata karşı cesaretleneceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kibritle ateş yakmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işarettir.

Kahve falında kutu kibrit görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir