AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit almak

Kahve falında kibrit almak

Kahve falında kibrit almak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yarar getireceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, işlerin hafifleyeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalettir.

Kahve falında kibrit almak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir.

Kahve falında kibritle oynamak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına işarettir.

Kahve falında kutu kibrit görmek önemli kararlar alınacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kibrit yaktığını görmek çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine yorulur.

Kahve falında kibrit söndürmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kibrit toplamak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış kibrit görmek zaferler kazanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında yanan kibriti söndürmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin kara geçeceğine delalettir.

Kahve falında kibrit almak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir