AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleyi şaşırmak

Kahve falında kıbleyi şaşırmak

Kahve falında kıbleyi şaşırmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıbleyi şaşırmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine işarettir.

Kahve falında kıbleyi şaşırmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında kıble değiştirmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıbleyi ters durmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir