AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kederlerinin son bulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kıbleye ters dönüp namaz kılmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yükünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, razı geleceğine yorulur.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye doğru namaz kılmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir