AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak

Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak

Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, daha büyük adımlar atılacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, başarısının azalacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleyi şaşırmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken şaşırdığını görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında kıbleye ters dönüp namaz kılmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, büyük başarılara kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkası dönük namaz kılmak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında yanlış kıbleye doğru namaz kılmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına inanılır.

Kahve falında kıbleye dönüp namaz kılmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir