AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet eder.

Kahve falında kıbleye arkası dönük namaz kılmak içinin huzurla dolacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kıbleye ters dönüp namaz kılmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleye dönüp namaz kılmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak zararının büyük olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir