AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanı içmek

Kahve falında adet kanı içmek

Kahve falında adet kanı içmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, bir yere taşınmaya, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet eder.

Kahve falında adet kanı içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Kahve falında adet kanı içmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir damla adet kanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya işarettir.

Kahve falında adet kanı yemek her attığı adımı paraya çevireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah adet kanı görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kendisine şifa olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi adet kanı görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek işini kaybedeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir