AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, hedeflerine kavuşacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında adet kanı yıkadığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Kahve falında adet kanı yıkamak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında adet kanını yıkamak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek parasının ve malının artacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında siyah adet kanı görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok adet kanı görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir