AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah adet kanı görmek

Kahve falında siyah adet kanı görmek

Kahve falında siyah adet kanı görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah adet kanı gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında siyah adet kanı görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanı yıkamak başarılar elde edileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanını silmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla adet kanı görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanının aktığını görmek ardından bu kişiye açılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanını temizlemek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek şansın döneceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir