AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında adet kanının bulaştığını gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında bir damla adet kanı görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret eder.

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette adet kanı görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının adet kanını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir