AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanı yemek

Kahve falında adet kanı yemek

Kahve falında adet kanı yemek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına inanılır.

Kahve falında adet kanı yemek gördüyseniz:

  • Daima olayları yatıştırın.

Kahve falında adet kanı yemek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi adet kanı görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında adet kanını silmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi adet kanını görmek yazgısının güzelleşeceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanı olmak güzel bir haber almaya, işlerinin ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir