AnaSayfa / Genel / Kahve falında kestane yediğini görmek

Kahve falında kestane yediğini görmek

Kahve falında kestane yediğini görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, işten yana şansının açık olacağına, yeni bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında kestane yediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kestane yediğini görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kestane topladığını görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet eder.

Kahve falında kestane toplamak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine inanılır.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kestane görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında kestane ağacı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kendine geleceğine işarettir.

Kahve falında kestane kabuğu görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir