AnaSayfa / Genel / Kahve falında kestane toplamak

Kahve falında kestane toplamak

Kahve falında kestane toplamak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, duaların boşa gideceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kestane toplamak gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak önünü açacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulur.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak kısmetlerinin her daim açık olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at kestanesi toplamak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalet eder.

Kahve falında kestane topladığını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kestane toplamak sevincinin üzüntüye döneceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında sudan kestane toplamak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında yerden kestane toplamak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan kestane toplamak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir