AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve kestane toplamak

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Kahve falında ceviz ve kestane görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan kestane toplamak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında yerden kestane toplamak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kestane toplamak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kestane topladığını görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kestanesi toplamak karşılığını bulacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir