AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal kesmemek

Kahve falında sakal kesmemek

Kahve falında sakal kesmemek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ekmeğinin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal kesmemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Kahve falında sakal kesmemek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalettir.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kesmeyen makas görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında saç kesmeyi görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine delalettir.

Kahve falında saçını kesmeye çalışmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, büyük rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saç kesmeye çalışmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kesmemek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Kahve falında kesmeşeker görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir