AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçağın kesmediğini görmek

Kahve falında bıçağın kesmediğini görmek

Kahve falında bıçağın kesmediğini görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, de zenginliğe kavuşacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalettir.

Kahve falında bıçağın kesmediğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları işlere size yardım edebilecek kadar fazla zaman ayırmaları mümkün olmayabilir.

Kahve falında bıçağın kesmediğini görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kesmeyen bıçak görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, ömrünün de uzun olacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçını kesmeyi görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına işaret eder.

Kahve falında saç kesmeye çalışmak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında saç kesmeyi görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında saç kesmemek iş yeri sahibi olacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalettir.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun kesmeyi görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir